Vefk Yaptıranlar


 İnsanlar kendi başlarına çözüm bulamadıkları dertlerine çare bulabilmek ve manevi destek almak için medyumlardan yardım arayabilirler. Bu son derece normal bir şeydir. Nasıl ki insanlar hastalandıkları zaman doktora giderlerse, çözemedikleri sorunlar yaşadıkları zaman da medyumlardan yardım isteyebilirler. Konusunda uzman ve gerçek bir medyum, kısa sürede gereken işlemleri yaparak bu soruna çare bulacaktır. Ancak insanların bu ihtiyaç ve arayışlarını sömürerek iyi niyetlerini ve saflıklarını kötüye kullanan medyum görünümlü şarlatanlar da maalesef vardır. Bu dolandırıcı medyumlar, medyumluk yeteneklerine sahip olmamalarına, vefk, hüddam, cifr, ebced gibi ilimler hakkında ve daha da önemlisi hiçbir dini bilgiye bile sahip olmamalarına rağmen mucizeler yaratacaklarını iddia ederek insanları kandırır.


Oysa kelin ilacı olsa başına sürer misali, bu kişilerin kendilerine bile hayırları yoktur. Laf kalabalığıyla ve ezberlenmiş süslü kelimelerle insanların çaresizliğinden faydalanan bu dolandırıcı ve sahtekâr medyumlar maalesef her gün onlarca kişiyi kandırarak dolandırmaktadır. Çaresizce ve panikle derdine derman arayan vatandaşları boş laflarla aldatan bu kişiler parayı aldıktan sonra kişiyi engellemekte, telefonlarına bakmamakta, mesajlarına cevap vermemekte hatta bazıları tehdit ederek korkutup şikâyet etmesini de engellemektedir. Öyle ki, aynı kişiyi "senin hatandan dolayı işlem tutmadı, tekrar malzeme almamız lazım, şu kadar daha gönder" diyerek tekrar tekrar dolandıranlar bile görülmekte.
Ziyaretçilerimizin yaşanmış hikayelerini anlatarak diğer medyum arayışında olan insanlara ışık tutacağı medyum yorum sitemize siz de kendi yorum ve şikayetlerinizi ekleyerek katkıda bulunabilirsiniz. Yorumlarınızda hakaret ve yasalara göre suç teşkil edecek kelimeler kullanmamaya özen göstermenizi rica ediyoruz. Bunun dışında her türlü şikâyet ve yorum sitemizde yerini alacaktır.
Gerçek bir psişik ile sahte bir medyum arasındaki farkı söylemenin mükemmel bir yolu yoktur, ancak birkaç ipucuna dikkat ettiğiniz sürece, güvende kalmak için yapabileceğiniz birkaç şey vardır. Özellikle gerçek psişik uyarılar, gerçek medyumların her zaman hesaplarını kullanması gerektiğini söyler. Sahtekâr medyumlar, çeşitli hesaplar aracılığıyla vefk yaptıranlar için ödeme almaları ve asla kendi adlarını veya başka adlarını vermemeleri ile karakterize edilir.
Bir diğer önemli nokta da gerçek medyumların asla para için çalışmadığını bilmektir. Bu bilim meraklısı ve gerçekten değerli insanlar, para kazanmak yerine açmazlarına çözüm bulmaya çalışıyorlar. Tam tersine, bu duruma her zaman paraya odaklanan dolandırıcı öğretmenler söz konusu olduğunda rastlanmaktadır.
Bazı noktalara rağmen, gerçek psişik güçleri anlamanın en kolay yolu, onlarla daha önce çalışmış olanların deneyimlerinden geçer. Bu nedenle, gerçekleri doğrulamak için her zaman yorumları okumalı ve kendi deneyimlerinizi dinlemelisiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En Kaliteli Giyim Ürünlerinin Yer Aldığı Firma: Favorim50ton

Karavan Çeşitleri Nelerdir ?

Oyun ve Teknoloji Haberleri